Олія з насіння чорного кмину (нігелли сатіви) холодного віджиму

Новый продукт

300,00 грн

- +

Нерафінована і недезодорірована олія з насіння чорного кмину (нігелли сатіви) отримана шляхом холодного віджиму.

Подробнее

Добавить в избранное

Добавить к сравнению

Продано5шт.

  • Кешбэк:
    0
  • Баллы:
    0
 
Подробное описание
Насіння чорного кмину, що культивується в Саудівській Аравії, Ефіопії, Єгипті, Індії, США, Середньої
Азії, Середземномор'ї, Закавказзі і Північному Кавказі, здавна і традиційно використовуються в
якості пряної і ароматної кулінарної приправи (через широке застосування в кулінарії різних країн
світу популярна східна пряність чорний кмин носить цілий ряд інших назв, серед яких -
«чорнушка», «індійський кмин», «римський коріандр», «кмин», «Шабр»).

 Склад олії:

У складі олії чорного кмину (нігелли сатіви) присутні ненасичені і насичені жирні кислоти,
фосфоліпіди (46% з яких припадає на частку фосфатидилхолін), 15 амінокислот (в т.ч. аргінін), з
яких 8 - незамінних, каротиноїди (попередники вітаміну А ), вітаміни Е, D, С, вітаміни групи B (B1,
B2, B3, B6, B9), різні макро- і мікроелементи (калій, натрій, фосфор, кальцій, марганець, залізо,
цинк, мідь, селен, нікель і ін.), фітостероли (бета-ситостерин, кампестерін, стигмастерин і ін.),
флавоноїди, дубильні речовини, полісахариди і Моносов Арідая (глюкоза, ксилоза та ін.),
алкалоїди, ензими, сапоніни, тритерпенові сапоніни, ефірні олії (до 1,3%).
Олія чорного кмину (нігелли сатіви) багате корисними для організму людини ненасиченими
жирними кислотами (більше 85%) (в жирнокислотному складі цього натурального рослинного
продукту лідируючу позицію займає лінолева поліненасичена кислота Омега-6 (до 58%), вміст
мононенасичених кислоти Омега-9 в олії чорного кмину сягає 24%). У складі олії чорного кмину
також присутні і інші жирні кислоти: пальмітинова (до 14%), стеаринова (до 3,5%), арахінова (до
1,2%), миристиновая (до 0,4%), ліноленова (Омега- 3) (менше 0,2%), пальмітолеіновая (близько
0,1%).

 Корисні властивості:
  • зміцнює імунну систему
  • розчиняє камені в нирках і сечовому міхурі
  • сприяє лактації
  • виводить глисти
  • при розтиранні видаляє бородавки
  • допомагає при нежиті, кашлі, задишці, жовтяниці, імпотенції
  • допомагає при бронхітах, астмі
  • ефективно застосовується як протигрибковий, антибактеріальний, противірусний засіб: усуває свербіж, регенерує запалені ділянки шкіри.
  • оптимізує роботу кишечника за рахунок усунення явищ дисбактеріозу
  • перешкоджає ожирінню, сприяє зниженню ваги
  • знижує рівень холестерину в крові
  • сприяє підвищенню апетиту

 Кминне масло в косметології:

підвищує пружність шкіри, в тому числі і бюста,
можна використовувати в якості масок і компреси для зрілої шкіри, особливо сухої і чутливої,
зміцнює волосяні цибулини, допомагає при себореї, сприяє глибокому очищенню шкіри.

 Спосіб застосування:

Дорослим і дітям після 12 років - 2 рази на день вранці та ввечері до прийому їжі по 1 чайній ложці.
Запивати рекомендується теплою водою з медом - 2 чайні ложки меду на півсклянки теплої води.
Дітям від 3 до 12 років в день вранці та ввечері до прийому їжі - 0,5 чайної ложки. Запивати рекомендують
теплою водою з медом.

 Протипоказання:

Категорично забороняється вживання олії при ішемічній хворобі серця.
Тромбофлебіт в активній формі.
Постінфарктний стан.
Гастрит з підвищеною кислотністю в гострій формі.
Жовчокам'яна хвороба.
Вагітність.
Операції, пов'язані з пересадкою органів.

Написать отзыв

Олія з насіння чорного кмину (нігелли сатіви) холодного віджиму
Нерафінована і недезодорірована олія з насіння чорного кмину (нігелли сатіви) отримана шляхом холодного віджиму.

Написать отзыв

 
Комментарий(0)

Пока нет обзоров.

4 Другие продукты в той же категории

Сравнение 0